Közérzetjavító készülékek

Exogén (jelkibocsátón/antennán keresztül speciálisan generált elektromágneses jeleket alkalmazó) korszerű bioreguláció technológiás eszközök. Használatuk könnyen elsajátítható. Főleg intézményi, szállodai, rendelői, egyesületi használatra szánt készülékek.

Lenyo SanoCenter nemzetközi mércével mérve is egyedülálló a  2 hétre előre beprogramozható 64 jelgenerátor egyidejű, központi vezérlésének valamint az egy időben, egy felhasználóra optimalizált 4 jelgenerátoron futó különböző, összehangolt protokollok futtatásának lehetőségével. 200 különböző programcsomagja biztosítja az optimális beállítás lehetőségét.

A 4 jelgenerátoros módszerrel szerzett pozitív tapasztalatok alapján fejlesztettük ki az egyszerűen kezelhető, kompakt Lenyo Sport készülékünket versenysportolók számára és a Lenyo Harmony modellünket a viselkedészavaros gyermekek és felnőttek részére. Mindkét készüléken 12 célzott protokoll (a beépített négy jelgenerátor összehangolt protokolljai) futtatható és a még szabadabb felhasználás érdekében akkumulátoros kivitelben is rendelhető.

Vannak olyan készülékek is, amelyekhez kész protokollokat biztosítunk, illetve saját protokollt is lehet rajtuk összeállítani (Lenyo Lux PlusLenyo SanoCenter, Lenyo Mobile Port ).

A Lenyo Mobile Port zsebben elférő méreteivel és beépített jelkibocsátójával a minden napos használat lehetőségét kínálja. 

A készülékek 1-200 kHz tartományban bocsátanak ki jeleket. A rendszer elemei a gyógykezeléseket kiegészítő, de nem helyettesítő wellness eszközök. 

Amennyiben orvosi kezelés alatt áll, vagy gyógyszert szed, a használatot illetően kérje ki kezelőorvosa tanácsát.

Lenyo SanoCenter

Lenyo Lux Plus

Lenyo Mobile Port

Lenyo Sport

Lenyo Harmony