ÁLLAPOTJELZŐVEL KOMBINÁLT KÉSZÜLÉK

A Lenyo CellCom világszinten élenjáró, endogén elven működő bioregulációs technológiát képvisel.

Saját fejlesztésű speciális többrétegű elektródákon kersztül veszi a szervezet adatátvitelében áramló elektromágneses hullámokat és a programbeállítás szerinti frekvenciatartományú összetevőit modulálva az output elektródákon keresztül a vevő biológiai egység számára elérhetőbbé teszi a csatornában áramló információkat. Főleg professzionális használatra szánt, hordozható kivitelű wellness eszköz. 

Különlegessége, hogy több mint 500 – többségében néhány perces időtartamú – programcsomagot tartalmaz és ezekből célzott protokollok állíthatók össze. Teljesen személyre szabott nagyon hatékony felhasználást tesz lehetővé.

Állapotjelzés

A Biofeedback funkció segítségével elkészíthető egy személy frekvenciaérzékenységi térképe az 1Hz-1MHz tartományban. A készülék csak a megfelelő elektromágneses hullámokat bocsátja ki, a szervezet a pulzus változásával reagál. A módosulások kézi megfigyelésével lehet a kommunikációra nyitott hullámtartományokat azonosítani.

Opcionálisan vásárolható hozzá homeopátiás imprinter modul is, melynek segítségével elektromágneses információk rögzíthetők.